Son Dakika Beyin Tümöründe Yaşam Kalitesi ve Süresi Artık hassas tıpla belirleniyor
Sağlık News Sağlık NewsSondakika sağlık haberleri
Sağlık Haber

ALG Sporlu oyuncular efor testinden geçti

R Ridvan KARA25.09.2020 13:51 · 1 dk okuma · 1 okunma
ALG Sporlu oyuncular efor testinden geçti — haber görseli

TFF Kadınlar 1.Ligini ilk sırada tamamlayarak, Gaziantep’i ve ülkemizi UEFA Şampiyonlar Liginde temsil edecek olan ALG Spor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi’nin sağlık sponsoru olduğu ALG Sporlu oyuncular, efor testinden geçti.

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi'nde mücadele eden ve UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil edecek olan ALG Spor Futbol Kulübü’nün Sağlık Sponsoru olan Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi’nin spora desteği devam ediyor.

Oyuncular Efor Testinden Geçti

ALG Spor Futbol Takımı oyuncuları, Ece Tekmen, Helin Ataç, Derya Arhan, Yana Derkach, Olesia Malinouska ve Esther Sunday efor testinden geçti.

“Spora Destek Vermeye Devam Edeceğiz”

Spora destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi Başhekimi Dr. Ulaş Yanık, ALG Spor Futbol Kulübü’ne yeni sezonda başarılar diledi.

0,0 (0 oy)

Puan vermek için giriş yapın

Yorumlar

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın.

Yorum yapmak için giriş yapın veya üye olun.

Giriş Yap Üye Ol