Son Dakika Beyin Tümöründe Yaşam Kalitesi ve Süresi Artık hassas tıpla belirleniyor
Sağlık News Sağlık NewsSondakika sağlık haberleri
Sağlık Haber

30 Saniyede Koronavirüsü Bitiren İlaç

R Ridvan KARA05.01.2021 10:14 · 1 dk okuma · 1 okunma
30 Saniyede Koronavirüsü Bitiren İlaç — haber görseli

Hakan Bayrakçı, katıldığı bir televizyon programında koronavirüsü 30 saniyede etkisiz hale getiren ilaç üretildiğini iddia etti.

SONAR Araştıma Şirketi’nin sahibi Hakan Bayrakçı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştüğünü, ilacı bulan kişinin Türkiye’ye giriş engeli olduğu için gelmediği ancak engelin kaldırıldığını, ilacın üreticisinin Türkiye’ye geleceğini öne sürdü. Bayrakçı ilacın eski AK Parti milletvekili Mehmet Metinerin kullandığını belirtince Metiner ” Gizliliği ihlal ettin” dedi.

PROF. DR. MEHMET CEYHAN BİLİMSEL DEĞİL DEDİ

Programa konuk olan ve Hakan Bayrakçı’nın iddialarını yanıtlayan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, ilacın uygulanan 8 kişiden 8’inde olumlu tepki verdiğini öne sunan Bayrakçı’ya, bir ilacın uygulanan herkeste olumlu sonuç vermesinin imkansız olduğunu dile getirdi.

(Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

0,0 (0 oy)

Puan vermek için giriş yapın

Yorumlar

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın.

Yorum yapmak için giriş yapın veya üye olun.

Giriş Yap Üye Ol