Plastik ve Estetik Cerrahi

Evlilik Öncesi En Çok Tercih Edilen Estetik Operasyonlar

Düğün günü şüphesiz ki herkes için özeldir. Düğün veya nişan gibi önemli günlerinde bütün gözleri üzerine çekmek isteyen çiftler genellikle evlilik öncesinde estetik yaptırmayı ihmal etmiyorlar. Peki sıkça yapılan bu estetik operasyonlar neler? En çok hangileri tercih ediliyor? Yazımızın devamında okuyalım.

Liposuction Yöntemi İle İstediğiniz Gelinliği Giyin!

Liposuction yani bir diğer adıyla yağ alma vücudun karın, basen, kalça ve göbek gibi belli yerlerinde, zayıflama yöntemlerine karşılık vermeyen yağ birikintilerinin alınması ve vücudun daha iyi daha sağlıklı gözükmesi için yapılan cerrahi bir işlemdir. Uzun uğraşlar sonucu yapılan diyet ve spora rağmen vücudun belirli yerlerindeki fazla yağ gitmiyorsa gelinliğinize bu yöntem ile sığabilirsiniz.

Düğün Öncesi Botoks ve Dolgu Bir Hayli Rövanşta!

Düğün gününden birkaç gün öncesinde bile yapılabilecek olan botoks ve dolgu işlemleri hem kadınlar hem de erkekler tarafından sıkça tercih edilmekte. Düğün fotoğraflarınızda dudaklarınızı ve suratınızın mükemmelliğini her an sizlerle kalacak! Botoks işlemleri kırışıkların giderilmesi haricinde terlemeye engel olmak için de yapıldığından özellikle erkekler tarafından düğün öncesinde tercih edilmekte.

Gelinliğinizin Üzerinde Daha İyi Durması İçin Göğüs Estetiğini Tercih Edebilirsiniz!

Meme büyütme, meme küçültme, dikleştirme işlemleri düğün öncesinde kadınların yine sıkça tercih ettiği estetik operasyonlardan biri. Bu sayede gelinliğinizin ve diğer kıyafetleriniz üzerinizde istediğiniz şekilde durması pek mümkün!

Göğüs Estetiğini Erkekler De Tercih Ediyor!

Erkeklerde memelerin büyük olması durumuna denilen jinekomasti, yine meme estetiği kapsamında ameliyat edilebiliyor. Ameliyat olduktan 1 ay sonra günlük yaşama dönmek mümkün.

Gülüş Estetiği ve Beyazlatma İşlemleri

Kusursuz bir gülüşe herkes sahip olmak ister. Gerek düğün gününde gerekse elde bir ömür kalacak olan düğün fotoğraflarında istediğiniz gibi özgürce gülebilmek için gülüş tasarımı düğün öncesi sıkça tercih edilebilmektedir.

Burun Estetiği

Burun estetiği evlilik öncesi olsun olmasın herkesin artık düşünmeden yaptırdığı estetik operasyonlar arasında. Günümüz teknolojisi ve alanında uzmanlaşmış doktorlarımız sayesinde kısa sürede günlük yaşantınıza hayalinizdeki burun ile dönmek mümkün.

Genital Bölge Estetiği İle Özgüveniniz Artsın!

Hem erkeklerde hem de kadınlarda evlilik öncesinde tercih edilen operasyonlardan birisi olan genital bölge operasyonları pek çok farklı alanda yapılmakta ve cinsel bölgedeki deformasyonlar düzeltilmektedir.

Sağlık haberlerine hızlıca ulaşabilmek hem de destek olmak için Google News'te Sağlık News'e abone olun. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir