Künye

Sitemiz basın meslek ilkeleri kapsamında Sağlık Haberlerini ilgilendiren her alanda tarafsız habercilik anlayışı ile yayın yapmaktadır.

Sitemizde yer alan haberler genel olarak PR ajansları tarafından servis edilmektedir. Kaynak göstermek şartı ile haberlerimizin kullanılmasında bir sakınca yoktur. Yorumlar okurların kendilerini bağlamakta site yönetiminin yazarların ve okur yorumlarının görüşünde hukuki sorumluluğu bulunmamaktadır.

Genel Yayın Yönetmeni
Ridvan KARA
 ……………………………………………………………………………………..

Haber Editörü / News Editors

Nafia EĞEMEN
Tuğçe TÜMBET

Tuncay KULAK
Yeşim KULAK
Muzaffer YILMAZ
Nazan YILMAZ
  ……………………………………………………………………………………..

Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. saglik.news harici linklerin sorumluluğunu almaz.

Gizlilik Politikası / Privacy Policy               


saglik.news adlı haber sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı kendinde benimsemiştir. Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan “içerik sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeble, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Her hangi bir haberden dolayı rahatsızlık yaşayan haberin gerçekliğinden şüphe eden ve TELİF konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal hakların çiğnendiğini düşünen hak sahipleri meslek birlikleri, haber@saglik.news mail adresinden veya İLETİŞİM FORMU ile bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan şikayet ve talepleriniz avukatımız tarafından incelenecek, ve ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden derhal kaldırılacaktır.

Sağlık haberlerine hızlıca ulaşabilmek hem de destek olmak için Google News'te Sağlık News'e abone olun.