Plastik ve Estetik Cerrahi

Plexr soft surgery nedir?

Cildimiz, güzellik denilince akla ilk gelen unsurdur. Cildimizin gençliğini ve esnekliğini korumak için çeşitli yöntemlerden yararlanıyoruz. Söz konusu güzelliğimiz olduğu zamanda geri dönüşü olmayan durumlar oluşabiliyor. Bu durumda Plexr, tercih edilebilecek yeni bir uygulamadır.

Plexr Soft Surgery, uygulanacak cilt yüzeyindeki elektriksel enerjiyle ortamdaki havayı Plasma enerjisine dönüştürür. Plasma enerjisi cilt yüzeyinin en üst katmanına etki ederek sorunlu bölgenin buharlaşmasıyla yeni doku oluşumunu sağlar. Plexr, sorunlu bölge haricinde başka dokuları etkilemez. Bu sebepten dolayı son derece güvenli bir işlemdir.

Dr.Funda Demir İm
Dr.Funda Demir İm

Plexr, herhangi bir iz ve leke bırakmadan az seans ile gözle görülebilecek en etkili sonucu verir. Plexr ile yapılan işlem ve kişinin durumuna göre yaklaşık bir ile üç seans arasında kırışıklıklardan kurtulmak mümkündür.

Plexr, özellikle de ameliyat olmaktan çekinen hastaların tercih edecekleri bir seçenektir. Kolay ve sadece lokal anestezik kremlerle uygulanabilmesi, iyileşme sürecinin kısa olması, işlem sonrası ağrıların hissedilmeyecek düzeyde olması da Plexr uygulamasının avantajları arasında yer alıyor.

Plexr, ameliyatsız göz kapağı estetiğinin yanı sıra akne ve leke izleri, kırışıklıklar, benlerin alınması ve çatlakların tedavisinde de kullanılır.

Sağlık haberlerine hızlıca ulaşabilmek hem de destek olmak için Google News'te Sağlık News'e abone olun. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir