Sağlık Haber

ALG Spor oyuncuları, sağlık kontrolünden geçti

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden ve UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil edecek olan ALG Spor takımı oyuncuları, Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçtiler.

Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi, sağlıkta olduğu kadar sosyal yaşamda da adından söz ettiriyor. Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden ve UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil edecek olan ALG Spor Futbol Kulübü’nün Sağlık Sponsoru olan Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi’nin spora desteği devam ediyor.

Oyuncular sağlık kontrolünden geçti

ALG Spor Futbol Takımı oyuncuları, Gamze Nur Yaman, Medine Erkan, Aleyna Gültekin, Gülbin Hız, Selda Akgöz ve Kezban Tag, Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Yapılan kontrollerde oyuncularda sağlık yönünden herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Özel defa life ailesi’ne teşekkür

Sağlık Kontrolü öncesi değerlendirmelerde bulunan ALG Spor Takım Kaptanı Medine Erkan, “Gaziantep’i gururlandırdığımız için çok mutluyuz. Yeni sezon için çalışmalarımıza büyük bir hızla devam ediyoruz. Yeni transferlerle birlikte takımın güçlendiğini hissediyoruz. Aycan’ın transferi takımımız için faydalı olacak. Yeni sezon için hazırız, bu şekilde değer görmek bizleri mutlu ediyor. Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi Yönetimine ve çalışanlarına bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

“Spora destek vermeye devam edeceğiz”

Spora destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi Başhekimi Dr. Ulaş Yanık, ALG Spor Futbol Kulübü’ne yeni sezonda başarılar diledi.

Sağlık haberlerine hızlıca ulaşabilmek hem de destek olmak için Google News'te Sağlık News'e abone olun. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir