Dermatoloji – Cilt Hastalıkları

Genç görünmenin yolu; Mezoterapi

Dermatec Polikliniği Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek konu ile ilgili bilgiler verdi.

Dermatec Polikliniği Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek
Dermatec Polikliniği Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek

Hücrelerin yenilenmesi,derinin sıkılaşması,parlak cilt,saç dökülmesi gibi..durumlar için uygulanan mezoterapi hem pratik hem de doğal bir yöntemdir.

Doğrudan tedavi edilmek istenen bölgeye uygulanan Mezoterapi,mikro enjeksiyon yöntemiyle cildin orta tabakasına ilaç enjekte edilmesi ile  gerçekleştirilmektedir.Mikro iğneler ile cildin alt kısmına ilaçlar,vitamin,mineral,emzimler ve bitki özleri enjekte edilir. 

Mezoterapi uygulaması cilt çatlakları,yara izleri,cilt yenilenmesi,selülit,bölgesel incelme,saç sökülmesi,gençleşme gibi.. sorunların çözümü için uygulanır.Akne ve sivilce tedavisinde de yüz güldürücü sonuçlar veren uygulama hızlı şekilde sonuç vermektedir.

Mezoterapi’nin uygulanağı bölgeye ve alana göre ne kadar seans süreceği değişim gösterir.Saç bölgesi için 30-35 dakika,tek alan için 15-20 dakika gibi..zaman dilimi içerinde uygulama gerçekleşir.Hafta da 1 ya da 2 kez uygulama yapılır.Hemen etkisi göstermeye başlayan uygulamadır ve güvenle tercih edilebilir.

Mezoterapi,gebelere,inme geçirmiş kişilere,şeker hastalarına,kanser hastalarına,kan pıhtılaşma sorunu olanlara ve çoklu ilaç kullanmak zorunda olan kalp hastalarına uygulanamaz.

Sağlık haberlerine hızlıca ulaşabilmek hem de destek olmak için Google News'te Sağlık News'e abone olun. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir