Plastik ve Estetik Cerrahi

Göz Çevresi Bakımı ile yenilen

Pandemi dönemiyle beraber neredeyse son iki yıldır maskeler hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Yüzümüzün büyük bir bölümünü kapatan maske kullanımı nedeniyle göz ve göz çevresi bakımımızı her zamankinden daha fazla önemsiyoruz. Son dönemde oldukça ön planda olan göz ve gözaltı bölgemizin daha canlı ve daha dinç bir görünümde olmasını istiyoruz.

Göz ve Göz Çevresi Bakımında Ameliyatsız Çözümler

Zamanla göz çevresinde meydana gelen değişimler mimik yapmamıza destek olan göz kenarlarında ince çizgiler oluşmasına sebep olabiliyor. İlerleyen dönemde göz altı ve yanak ortasında bulunan kemik ve yağ dokusundaki kayıplar göz altı bölgesinde çukurlaşmalara, bazen de torbalanmaya yol açabiliyor. Kişinin cilt derisine bağlı olarak koyu renk değişimleri yaşanabilir. Yaşanan değişiklikler kişinin yorgun, cildinin ise cansız görünmesine sebep olur. Tüm bu değişimlere ameliyatsız çözümler ve kişiye özel tedaviler Bizim Klinik uzmanları Dr. Ömür Tekeli ve Dr. Evşen Altunay tarafından uygulanmaktadır.

Yenilenme Zamanı

İnsanların ruhsal ve fiziksel olarak iyi hissetmeleri için yenilikler sunan Bizim Klinik; göz ve göz çevresinde meydana gelen değişimler için ileri düzey teknolojik cihazlar ile kişinin ihtiyacı olan uygulamalar sunmaktadır. Göz çevremizde bulunan kaz ayakları tekrarlayan mimik hareketlerine bağlı olduğu için sürekli olarak kullandığımız için göz çevresinde en fazla çizgilerin oluştuğu bölgelerden biridir. Botulinum Toksin uygulaması göz çevresi kasını gevşeterek ince çizgilerden kurtulmayı sağlamaktadır. Son dönemde ismini sıklıkla duyduğumuz Saten Dolgu uygulaması ise, incelmiş deriyi kalınlaştırarak damar ve kas görünümündeki kırışmaları azaltmaya, Mezoterapi ise vücudun kaybettiği vitamin ve minarel dengesinin artmasını sağlayarak göz çevresinde bulunan renk koyulaşmalarının azalmasına destek olur. Göz altı çukurları hızlı bir kilo kaybı sonrası çok genç yaşlardan itibaren görülebileceği gibi zamanla yağ doku ve kemik dokunun kaybıyla da oluşabilir. Bu kayıpları telafi etmek göz altı çukurlarının onarımını sağlamak için Hyaluronik Asit dolgu yapılması mümkündür. Smooth Eye Lazer uygulaması ise göz kapağındaki derinin elastikiyetini ve yağ dokusunu kaybetmesiyle oluşan deri fazlasının tedavisinde ve üst kapağındaki sarkma oluşması halinde uygulanmaktadır.

Sağlık haberlerine hızlıca ulaşabilmek hem de destek olmak için Google News'te Sağlık News'e abone olun. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir