Plastik ve Estetik Cerrahi

“Hollywood Gülüş” diyoruz ama neden Hollywood?

Diş Hekimi Denizhan Uzunpınar Konu Hakkında Bilgiler Verdi.

Hollywood gülüşü dediğimiz gülüş şekli temelde Hollywood a dayanır, bu doğru. Diş estetiği yaptırmak isteyenler için en geçerli anahtar Hollywood Gülüşü.

Amerikalı Aktör ve Aktrislerin gülüşlerine dikkat etmişsinizdir. 32 diş dediğimiz bir gülümseme. Bu gülümseme tabi ki de bir eğitimden geçiyor. Bugün her oyunculuk eğitiminde de olduğu gibi Hollywood gülüş eğitimi de var. Bu gülüş, siz gülerken 1.büyükazı dişlerinizin görünene kadar geniş bir gülümseme ile oluyor. Dudak, yanak ve diğer gülme kaslarınız aktif bir şekilde işlevini yerine getiriyor ise Hollywood gülüşe sahip olabilirsiniz.

Peki Hollywood gülüşü nasıl olmalıdır?

Hollywood Gülüş ; Geniş bir gülümseme ve gözlerin kısılmasına, dudakların gerilmesine ve üst dişlerinizin neredeyse tamamının görünmesi ile olur. Dikkat edin Hollywood oyuncuların hepsinde bu gülüş mevcut. Güzel bir kahkaha öncesi hazırda bekleyen bir gülüş gibi adeta. Hollywood Gülüş şeklin çıkışı Hollywood yıldızların gülüşü ile başladığı için “Hollywood Gülüş” diyoruz. Herkes Hollywood gülüşüne sahip olamaz ama Gülüş Tasarımı yaptırabilir. Bunun için diş hekiminizden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Sağlık haberlerine hızlıca ulaşabilmek hem de destek olmak için Google News'te Sağlık News'e abone olun. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir