Plastik ve Estetik Cerrahi

Kadınlar, yaşlanma belirtilerine karşı medikal estetiğe yöneldi

Medikal estetik doktoru Mehtap Altınöz, medikal estetiğe büyük bir rağbet olduğunu söyledi. Dr. Altınöz, “Özellikle kadınlar, yaşlanma belirtilerine karşı medikal estetiğe yöneliyor.” dedi.

Medikal estetik, ozonterapi ve mezoterapi alanlarında yurt dışında özel eğitimler alan Dr. Mehtap Altınöz, özellikle ameliyatsız yüz ve cilt gençleştirme konusunda uzmanlığı ile tanınıyor. Altınöz, medikal estetik uygulamalarındaki popülerliği değerlendirdi. “Bu popülerliğin mantıklı temelleri var.” diyen Dr. Mehtap Altınöz, şu bilgileri paylaştı; “Hepimiz iyi görünmenin yollarını arıyoruz. Yaşlanmanın görünüşümüzdeki olumsuz etkilerini azaltmak ve cilt yapımızı iyileştirmek için mucizeler arıyoruz. Birçok ürün ve uygulama, bu konuda vaat ettiklerini yerine getiremiyor. İnsanlar plastik cerrahiye daha mesafeli yaklaşıyor. Bu sebeple medikal estetik hem kadınlar hem de erkekler için popüler bir seçenek haline geldi. Medikal estetik, genç bir görünüme kavuşmak ya da genç görünümünü korumak isteyenler için birçok avantaj sağlıyor. Özellikle kadınlar, yaşlanma belirtilerine karşı medikal estetiğe yöneliyor.”

Medikal estetik, yaşlanmayı geciktirmenin en doğal yoludur”

Medikal estetik uzmanı Altınöz, günlük yaşamdaki koşturmanın bir şekilde ciltlere yansıdığını vurgulayarak, şöyle devam etti; “Aynaya baktığımızda çizgiler ve kırışıklıklar görüyorsak, bunun birçok sebebi var! Sağlıksız beslenme alışkanlıklarından zararlı kozmetiklere kadar birçok faktör, cildimize adeta saldırıyor. Stresli geçen günler de özellikle yüz bölgesinde cildi olumsuz etkiliyor. Bunlar, yaşlanmanın doğal belirtileri de olabilir. Yaşlanma sürecini durduramazsınız; ancak yavaşlatabilirsiniz. Medikal estetik, bunun en doğal yoludur. Cilt dostu doğal ürünlerle iç ve dış etkenlerin ortaya çıkardığı hasarı minimize etmek mümkün.”

Estetik profesyoneli Dr. Altınöz, medikal estetik uygulamalarının sadece hasarlı ciltler için uygulanmadığına dikkat çekti. “Medikal estetik için yaşlılık belirtilerinin ortaya çıkmasını beklemek zorunda değilsiniz.” diyen Mehtap Altınöz, “Birçok insan yaşlılık belirtileri görmeye başladığında bir tedavi arayışına giriyor. Ciltte medikal estetik uygulamalarına belirtilerden önce de başlanabilir. Böylece sağlıklı cilt formunda süreklilik elde edilebilir. Ameliyatsız medikal estetik uygulamalarına erken dönemde başlamak cildin sağlıklı kalmasını, cilt tonunun iyileşmesini ve yaşlanma belirtilerini geciktirmeyi sağlayacaktır.” ifadelerini kullandı.

Ameliyatsız yüz gençleştirme kadınların popüler talepleri arasında yer alıyor”

Dr. Altınöz, “Medikal estetik uyguladığımız hastalarımız çok memnun kalıyor. Sağlıklı cilt ile görünümünü iyileştirirken, özgüveni de artırıyor. Ayrıca, plastik cerrahi prosedürlerine göre oldukça uygun fiyatlarla cilt dokusunda yaşlanma belirtileri giderilebiliyor.” ifadelerini kullanarak, şöyle devam etti; “Medikal estetikte kaş kaldırma botoksundan migren botoksuna kadar birçok botoks uygulaması var. Ayrıca, hyalüronik asit dolgu uygulamaları özellikle yüz gençleştirme için oldukça etkili bir yöntem. Elmacık, yanak, şakak ve çene dolguları ile de yüzdeki estetiği kişinin beklentilerine uygun olarak tasarlayabiliyoruz. Dudak, el üstü, gıdı gözaltı ve göz çevresi için de uygulamalarımız var. Yeni jenerasyon akıllı mezoterapi uygulamaları ve cilt gençleştirme lazerleri, çok etkili sonuçlar aldığımız cilt gençleştirme prosedürleri arasında yer alıyor.” Dr. Altınöz, ameliyatsız yüz gençleştirme uygulamasının özellikle kadınların popüler talepleri arasında yer aldığını belirterek, bu uygulama ile yüzdeki doğal ifadeyi koruyarak, cildi daha sağlıklı, nemli ve fit tutulabileceğini kaydetti. Altınöz, “Ameliyatsız yüz ve çene hattı gençleştirmede, yeni jenerasyon akıllı mezoterapi uygulamaları kullanıyoruz. Bu aşılar, ciltteki nemi, esnekliği ve hücre yenilenmesini sağlayan kolajenleri harekete geçiriyor. Bu aşılar, cilt gençleştirmede çok etkilidir. Cilt altında uzun süre kalarak, yaşlanma sürecini yavaşlatır.” ifadelerini kullandı. Altınöz, ilk aşı uygulaması ile ciltte belirgin bir canlılık, parlaklık görüldüğünü; kırışıklıkların azaldığını ve cildin gerginlikleştiğini sözlerine ekledi.

Sağlık haberlerine hızlıca ulaşabilmek hem de destek olmak için Google News'te Sağlık News'e abone olun. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir