Sağlık Haber

Liv Hospital yeni şubesiyle vadistanbul’da

Hasta odaklı yaklaşımı ve tecrübeli hekim kadrosunu multidisipliner çalışma biçimiyle bir araya getirerek sağlık sektörüne yeni ve modern bir soluk getiren Liv Hospital, 2013 yılında başlayan yolculuğuna şimdi altıncı hastanesi Liv Hospital Vadİstanbul ile devam ediyor.

Tecrübeli, akademik kadro ile üst düzey tedavi

Liv Hospital Vadİstanbul bilimsel çalışmalardan tanı ve tedavi süreçlerine, teknolojik alt yapıdan alanında uzman tecrübeli hekim kadrosuna kadar sağlık sektörüne üst düzey bir anlayış kazandırmayı hedefliyor. 

İleri tanı ve tedavi yöntemleri kullanılıyor

Sağlıktaki tanı ve tedavi süreçlerinde hekim kalitesini üst düzey teknolojiyle birleştiren, misafir hizmetleri ve hasta bakım hizmetlerinde sıra dışı yaklaşımıyla fark yaratan Liv Hospital Ailesi daha da büyüyerek güçleniyor. 

Fark yaratan referans merkezleri

Alanında uzman ve akademik çalışmalar yapmış olan 150 hekimle yaklaşık 35 bin metrekarelik bir alanda hizmet verecek olan Liv Hospital Vadİstanbul, özellikli tüm robotik cerrahi uygulamalar, yetişkin ve pediatrik kanser cerrahileri, yetişkin ve pediatrik kalp cerrahileri, üst düzey kalp sağlığı kliniği, omurga kliniği ve sporcu sağlığı kliniği, inovatif işlemler yapan rehabilitasyon kliniği, ileri endoskopi kliniği, kök hücre ve rejeneratif tıp merkezi başta olmak üzere birçok klinik ve tedavi yöntemleriyle fark yaratıyor. Çocuk sağlığında bütünsel yaklaşımdan yola çıkılarak, pediatrik yan dallarla hastalığa özel multidisipliner hazırlanan programlarla üst düzey yaklaşım sunuluyor.  

Sağlığın yaşam merkezi

Liv Hospital Vadİstanbul’un, geleceğin sağlığına yön verecek düzeyde üstün kalitede hizmet üreteceğine dikkat çeken, Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti “2013’te Ulus’la çıktığımız yolculuğa Türkiye’nin çeşitli illerinde devam ettik. 2016’da İstinye Üniversitesi ile akademik yolculuğumuzu taçlandırdık. 2021’de artan sorumluluklarımızla bilimsel yayınları ve klinik uygulamaları ile Türkiye’yi özel bir yere taşıyan kıymetli hekimlerle bir araya geldik. Sağlık hizmeti üretimi, etkin bir alt yapı ve üst düzey bir teknolojiye sahip olmayı gerektirir. Bu alt yapıyı hekimlerin hizmetine sunarak, tüm tıbbi inovasyonları hastaların tedavisi için kullanıyoruz” diye konuştu. 

Özel programlarla yaşam kalitesi yükseltiliyor 

Liv Hospital Vadİstanbul’da halka yönelik gerçekleştirilecek programlar ile üst düzey hizmet hedefleniyor. Kronik hastalıklara yönelik programlar, omurga sağlığı, fibromiyalji, hamilelik yogası, pilates, yenidoğan ve çocuklara yönelik programlar alanında uzman doktorlar tarafından hem teorik hem de pratik olarak veriliyor. 

Doğanın içinde şifa veriyor 

Bulunduğu lokasyonla doğadan gelen pozitif enerjiden de güç alan Liv Hospital Vadİstanbul havaalanına yakınlığıyla, sağlık turizminde de ön planda olacak. Liv Hospital Vadİstanbul ile sadece yakın bölgeleri değil, ulusal ve uluslararası tüm başvuruları kabul edeceklerini söyleyen Meri İstiroti “Birçok hastane şehir içine sıkışmış durumda. Vadi İstanbul’un doğa içinde olması, ormanla bütünleşmesi ve merkezde olması misafirlerimize sağlayacağımız en önemli değerler arasında. Yaşamın merkezindeyiz. Vadi İstanbul’un fiziki konumundan faydalanarak misafirlerimizin sanki evindeymişçesine huzurlu bir ortamda tedavilerini gerçekleştireceğiz. Yurt dışından da pek çok misafirlerimizi ağırlayacağımız Liv Hospital Vadİstanbul’da 360 derece multidisipliner yaklaşımla pek çok zorlu vaka şifa bulacak” dedi. 

Liv Hospital Vadistanbul & Boston Children’s Hospital İşbirliği

Liv Hospıtal Vadistanbul, dünyanın sayılı çocuk hastanelerinden biri olan Boston Children’s Hospital ile önemli bir işbirliğine imza attı. Çocuk hastaneleri sıralamasında ABD’nin en iyi hastanesi olarak kabul edilen Boston Children’s Hospital özellikli, tanı konulması zor hastalığı olan çocukların tanı ve tedavileri için ikinci görüş hizmeti veriyor. 

Sağlık haberlerine hızlıca ulaşabilmek hem de destek olmak için Google News'te Sağlık News'e abone olun. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir