Sağlık Haber

NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Bosna Sağlık hizmetleri fuarı’nda

Nörobilim odaklı genel hastane imkânları ile hizmet veren Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın ikinci beyin hastanesi unvanına sahip NPİSTANBUL Beyin Hastanesi, 21 – 22 Mayıs 2021 tarihlerinde Bosna Sağlık Hizmetleri Fuarı’na katılacak.  Saraybosna’daki Holiday Otel’de gerçekleşecek olan fuarda bağımlılık ve psikiyatri alanındaki yenilikçi tedavi uygulamaları NPİSTANBUL Beyin Hastanesi uzmanları tarafından ziyaretçilerle paylaşılacak.

2006 yılında Türkiye’nin nöropsikiyatri alanındaki ilk yataklı özel hastanesini hizmete sunan Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Beyin Hastanesi, nöropisikiyatri alanındaki yenilikçi tedavi olanaklarını Bosna Sağlık Hizmetleri Fuarı’nda sektör temsilcileri ve ziyaretçilerle paylaşacak.

Avrupa’nın ikinci beyin hastanesi Bosna’da

Sahip olduğu tedavi imkanları ile Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın ikinci beyin hastanesi olan NPİSTANBUL Beyin Hastanesi, 21 – 22 Mayıs 2021 tarihleri arasında Saraybosna’daki Holiday Otel’de gerçekleşecek olan Bosna Sağlık Hizmetleri Fuarı’na katılarak hem çocuk – ergen hem de erişkinlere yönelik uyguladığı tedavi olanakları ve yöntemleri hakkında önemli bilgiler paylaşacak. Fuarda özellikle psikiyatri ve tüm dünyanın önemli bir sorunu haline gelen bağımlık ile ilgili uygulamalar öne çıkarılacak.  

Multidisipliner yaklaşım ile tedavi uygulanıyor

NPİSTANBUL Beyin Hastanesi, nörogörüntüleme temelli (Brain Mapping) tanı ve tedavi protokollerini ve tedaviye dirençli hastalara uygulanan, beyin uyarım tedavileri arasında yer alan rTMS,tDCS gibi tedavi yöntemlerini multidisipliner yaklaşım ile danışanlarına uyguluyor. Nisan ayında dünyanın en büyük ve en prestijli sağlık akreditörü olan JCI (Joint Commission International) tarafından dördüncü kez denetlenen NPİSTANBUL Beyin Hastanesi, denetimlerden başarı ile geçti.

Sağlık haberlerine hızlıca ulaşabilmek hem de destek olmak için Google News'te Sağlık News'e abone olun. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir