Ağız ve Diş SağlığıPlastik ve Estetik Cerrahi

Ortodontik tedavinize ve dişlerinize olan yatırımlarınızı elinizde tutmak

Ortodontik Tedavi ile Gülüşünüzün Güzelliğini Koruyun

Beklentilerin uzun vadeli olması ve dişlerinize yapmış olduğunuz yatırımlarınızı belli seviyede tutmak sizin elinizdedir.

Doğrusunu söylemek gerekirse hayatınız boyunca, ortodonti kontrol randevularınızı kaçırmamış olsanız bile, dişinizin konumunda değişiklikler olacağını düşünebilirsiniz.

Dr. Dt.Barış Ünlü
Dr. Dt.Barış Ünlü

Diş kaymasında rol oynayan birçok faktör vardır. Bu değişiklikler bir bireyden diğerine farklılık göstermekle birlikte çoğu zaman fark edilmesi zordur. Fakat bir müddet sonra hem hasta hem de ortodonti uzmanı için üzücü bir durum haline gelir. Diş konumunun değişiklik göstermesi diş muayenenizin hatalı olduğunu göstermez ve bu normal bir süreçtir. Yaşımız ilerledikçe vücudumuzda değişiklikler olduğu gibi, dişler de bu değişiklikler olabilmektedir. Diş teliniz çıkarıldıktan sonra bu gibi değişikliklerin kısıtlanması ve kontrol altında tutulmasına yardımcı olmak için alt-üst sabit retainer ve üzerine gece kullanılacak şeffaf plak tedavi yöntemi tavsiye edilir.

Ortodonti uzmanınız, diş sorununuzu tedavi etmesinde vermiş olduğunuz güven için içten teşekkürlerini sunar. İleride herhangi bir soru veya sorunla karşılaşırsanız lütfen ortodonti uzmanınıza danışın.

GÜLÜŞÜNÜZÜN GÜZELLİĞİNİ KORUYUN

Sağlık haberlerine hızlıca ulaşabilmek hem de destek olmak için Google News'te Sağlık News'e abone olun. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir