Plastik ve Estetik Cerrahi

Saç ekiminde Acısız, Ağrısız Yöntemler ilgi çekiyor !

Hairestetik Turkey Yönetim kurulu başkanı Engin Sönmez, saç ekiminde yeni trendin ağrısız, acısız, iğnesiz saç ekimi teknolojisi olduğunu söyledi.

Saç ekim merkezi koordinatörü Engin sönmez, saç ekiminde yeni trendin ağrısız, acısız, iğnesiz saç ekimi teknolojisi olduğunu söyledi.

Hairestetik Turkey Saç Ekim Merkezi Koordinatörü Engin Sönmez, “Saç ekiminde İğne korkusu bazı kişilerde bayılmaya bile yol açacak kadar etkili olan bir fobi türüdür. Yeni kullanılmaya başlanan anestezi cihazı, iğne kullanılmadan lokal anestezi işlemi yapılmasını mümkün kılmıştır.” dedi.

Yeni Anestezi Cihazı Nedir?

Ağrısız Anestezi cihazı, saç ekimi operasyon esnasında kişinin herhangi bir ağrı duymaması için işlem yapılacak bölgenin lokal olarak uyuşturulması amacıyla kullanılmaktadır. Bu yöntemle; cihazın içine yerleştirilen lokal anestezik madde, iğneye ihtiyaç duyulmadan basınçlı bir püskürtme işlemiyle hızlı bir şekilde cildin altına verilmektedir.

İğne fobisi olanlar bu yeni yöntem sayesinde iğne kullanılmadan saç ekimi işlemlerini gerçekleştirebilirler. Sadece iğne korkusu olanlar değil, saç ekimi işlemi yaptırmak isteyen herkes bu yeni yöntem sayesinde saç ekimi işlemini daha az ağrıyla konforlu bir hale getirebilir. Psikolojik açıdan hastaya sağladığı rahatlama hissinin yanı sıra teknik açıdan da etkisi yüksek. Bunlar arasında enfeksiyon ve ağrı oluşma riskinin en aza inmesini sağlamasıdır. Hasta iğnesiz saç ekimi prosedürü boyunca rahat bir şekilde film izleyebilir, kitap okuyabilir ya da müzik dinleyebilmektedir.

Sağlık haberlerine hızlıca ulaşabilmek hem de destek olmak için Google News'te Sağlık News'e abone olun. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir